Tahu Sumedang.. tahu nu matak sono.
Ceuk kuring can aya anu bisa ngelehan.
Tahu Sumedang.. tahu nu pang raosna.
Komo di cengek-kan komo lamun disambelan.

Ngeunah ceuk murangkalih, ceuk nu kolot, ceuk nu ngora..
Ti peuting nepi ka hayam kongkorongok.. anggeur ngeunah ah ah.

Ceuk sayah.. tahu ieu anu ngeunah.
Ceuk sayah.. tahu nu pang raosna.. huhuye..!!
Ceuk sayah.. nu ieu karasa gurih..
Ceuk sayah.. tahu na teh.. Matak hade..!!!

Sanes harewos.. karasa ku sorangan..
Nu ieu can aya anu bisa ngelehan.
Tahu Sumedang.. tahu nu pang ngeunahna.
Erek di sanguan.. raos oge ditambulan